Canvi de pneumàtics a Roses

Ens especialitzem en la comercialització de pneumàtics de les millors marques i comptem amb equips moderns i personal especialitzat que s’encarregarà de realitzar les inspeccions regulars per a determinar l’estat dels pneumàtics del seu cotxe i de ser necessari farà el canvi d’aquests, que podrà adquirir en el nostre establiment a Roses (Girona) als millors preus del mercat.

No esperi a canviar els pneumàtics quan es presenti un cas urgent o greu amb ells, recordi revisar-los periòdicament i estar pendent d’alguns factors que indiquen que ha arribat l’hora de canviar-los per a garantir una conducció segura, entre ells:

  • Desgast del dibuix a l’altura del testimoni de desgast.
  • Desgast asimètric del pneumàtic.
  • Presència de deformitats.
  • Fugides de pressió.

El nostre personal especialitzat l’ajudarà a trobar el pneumàtic adequat per al seu cotxe, comptem amb una gran varietat de marques i models que s’ajusten als seus gustos i pressupost, li oferim tota l’ajuda que necessiti amb les equivalències. A més sempre trobarà les millors ofertes de pneumàtics a Roses (Girona).

Ens encarreguem de fer el canvi dels pneumàtics en molt curt temps, comptem amb eines i equips per a garantir un balancejat òptim, perquè el seu cotxe pugui ser conduït de manera segura garantint una adequat nivell d’agarri a la calçada.

Ens encarreguem dels pneumàtics vells, som una empresa responsable amb el medi ambient, portem els pneumàtics danyats a llocs de reciclatge per a garantir que no es converteixin en deixalles contaminants, utilitzant el nostre servei vostè també ajuda a conservar el medi ambient.