Els nostres serveis

Alineat de direccions

L’alineat de direccions és un dels manteniments més necessaris per als cotxes, al nostre taller a Roses (Girona) comptem amb equips de tecnologia punta, recanvis de primera qualitat i personal especialitzat que s’encarrega de realitzar una alineació professional que permet allargar la vida dels pneumàtics i garantir un perfecte funcionament de la direcció del cotxe.

Mecànica ràpida

El nostre servei de mecànica ràpida a Roses (Girona) permet solucionar problemes puntuals del seu cotxe relacionats amb la revisió i manteniment de la suspensió, revisió i reparació de sistema d’escapament i qualsevol altre reparació que requereixi de forma ràpida i oportuna, el nostre equip d’especialistes garanteix un servei d’alta qualitat.

Càrrega d’aire condicionat

L’aire condicionat s’ha convertit en un element de confort especialment a l’estiu, per garantir el seu funcionament adequat al nostre taller a Roses (Girona) oferim el servei de càrrega d’aire condicionat i el servei de manteniment i desodorització dels conductes, un servei d’alta qualitat perquè l’aire condicionat del seu cotxe funcioni correctament.

Bateries

La bateria és un element fonamental per a l’encesa de l’cotxe, moltes vegades per algun desperfecte elèctric pot descarregar-se i deixar de funcionar; al nostre taller de Roses (Girona) comptem amb els equips i el personal especialitzat per fer la revisió, manteniment i recarregar la bateria del seu cotxe en curt temps.

Pastilles de fre

Comptar amb un sistema de frenat en òptimes condicions permet conduir de manera segura, per això a Roses (Girona) oferim servei complet de revisió i canvi de pastilla de fre, discos i líquid de frens, comptem amb un ampli estoc de pastilles de fre de les millors marques.

Amortidors

Els amortidors s’encarreguen de mantenir el contacte òptim entre els pneumàtics i la carretera, brindant una conducció segura confortable, al nostre taller a Roses (Girona) oferim servei de revisió, manteniment i substitució d’amortidors d’oli i gas per a tot tipus de cotxes.

Canvi d’oli i filtres

Oferim el servei de canvi d’oli i filtre, al nostre taller Roses (Girona), disposem d’un ampli estoc de filtres d’oli per a les diferents marques i models de cotxes, així com olis naturals, semisintétics i sintètics de les marques més reconegudes del mercat, recordeu que una adequada lubricació evita el desgast del motor, avaries i garanteix el seu adequat funcionament.

Pre-ITV

En el nostre taller de Roses (Girona) comptem amb un equip especialitzat que s’encarrega de revisar el cotxe perquè aprovi sense cap inconvenient la revisió ITV, revisem i corregim falles generals i corregim qualsevol problema relacionat amb l’emissió de gasos nocius al medi ambient; amb el nostre servei el teu cotxe aprovarà la revisió i podràs mantenir-lo actiu.

A quins vehicles donem servei

Camioneta

Cotxe

4×4

Moto